DinamikCRM

Yerli-Girişimler-DinamikCRM


Girişimin Adı: DinamikCRM

Lokasyon: İstanbul,Türkiye

Sektör: SaaS

Web Site: https://www.dinamikcrm.com/

Girişim Açıklaması: 

Yerli girişimler listesi arasında yer alan ybeSoft, CRM teknolojileri geliştirme, Yazılım kiralama, Teknoloji ve Çağrı Merkezi danışmanlığı alanlarında faaliyet gösterebilmek amacıyla 2018 yılında Yahya Ekinci tarafından kurulmuştur.  
ybeSoft, öncelikli hedeflerini gerçekleştirebilmek adına ilk olarak 2015 yılından itibaren geliştirmeye devam ettiği DinamikCRM altyapısını hayata geçirmiştir.  
%100 Türk sermayesi ile geliştirilmekte olan DinamikCRM, Türkiye pazarında belirli bir hacme ulaşmasını takiben EMEA pazarına açılmayı hedeflemektedir.  
Öncelikli hedefimiz ve misyonumuz; Ülkemizdeki Girişimler, Şahıs Firmaları, Serbest Çalışanlar, Küçük ve Orta Ölçekli işletmelerin dijitalleşmesine yardımcı olacak tüm teknolojik araçları (CRM Uygulamaları, Ön Muhasebe Araçları, Satış & Pazarlama Araçları) en uygun fiyatlara sunmak ve satıcıdan çok bir çözüm ortağı olarak konumlanmaktır. 

Vizyonumuz; Ülkemizin dijitalleşme sürecinde etkin bir şekilde yer almak, bir değer oluşturmak ve ülkemizi dünyada temsil edecek değerli bir marka haline gelmek. 

Mehmetcan Sarıkaya

Yerli girişimler blogu, farklı sektörlerdeki bir çok yerli girişimin listelendiği bir girişim platformudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder